Børnefotografering


Børnefotografering

Et specielt øjeblik i barnets liv

Alle kan tage et billede af et barn, men kun få kan tage billeder, som man vil værdsætte et helt liv. Dagligdagens små ting fotograferer man selv, men når det kommer til portrætter, der bliver mere og mere værdifulde for familien, skal der en professionel fotograf til. Selv det bedste kamera tager ikke et godt portræt selv.

De små øjeblikke

En professionel fotograf har ofte brugt hele sit voksne liv på at lære at fremkalde den stemning, der gør at de små øjeblikke opstår og fotografen ved præcis, hvornår han skal være parat, så de ikke misses.

Menneskekendskab betyder langt mere end rådighed over avanceret teknik. Det betyder ikke at teknikken er fraværende, men at fotografen fokuserer på relationerne til barnet frem for at arbejde med en masse teknik. Teknikken er en selvfølge for en professionel fotograf. Den er på plads og sidder i rygmarven, så der arbejdes let og ubesværet med supergode billeder til følge.

Ring før de bliver store

Vi er klar ved telefonen 2332 2391

14 dage , 2 måneder, 1 år, hvor længe kan det vente før de mister deres spontanitet og barnlige udtryk. Hvornår er de så store at de ikke længere har brug for at føle sig trygge i mors arme.

Er barnet yngre end 14 dage anbefaler vi vores "Newborn fotografering"

Vores professionelle og hyggelige studie har det hele til en vellykket fotografering. Der er ikke gået på kompromis med noget. Masser af plads og praktisk indretning.

Ses vi?

Fotograf Westersø - en kreativ samarbejdspartner

Ring: 2332 2391 - Skriv til: ib@westersoe.dk

Copyright © 2021 · All Rights Reserved · Fotograf Westersø