Gravid


Graviditetsfotografering

Kroppens udvikling under en graviditet er helt fantastisk, og det er netop det en graviditetsfotografering skal fange. Vi skal vise alle de smukke kurver, som babybulen skaber. Vi har et stort studie med mange muligheder, og hvor far eller ældre søskende kan være med til at skabe nogle helt unikke billeder.

Det optimale tidspunkt i graviditeten at blive fotograferet på, er i ugerne 32-37. Fotograferingen kan også gøres senere i forløbet, men vær opmærksom på, at mange kvinder desværre oplever vand i kroppen i den sidste del af graviditeten.

Forberedelse

Forinden fotograferingen kan du gøre dig nogle overvejelser, omkring stilen du ønsker i billederne, og om det er med eller uden tøj. Ønsker du nogle billeder i undertøj eller helt uden noget, er det en god ide at have haft løstsiddende tøj på, en times tid forinden fotograferingen. På den måde kan vi undgå "streger" og mærker på huden. Er det med tøj, er det en rigtig god ide med en tætsiddende kjole, som lader babybulen komme til sin ret.

Newborn fotografering

Husk også lige at lægge vejen forbi vores afsnit om "Newbornfotografering". De er simpelthen skønne de små nye vidundere.

Abonnement det første år

Ingen forældre kan få for mange billeder af de små. Der sker en udvikling der kan spores uge for uge, men vi foreslår alligevel en fotografering bare en gang om måneden.

Fotograf Westersø - en kreativ samarbejdspartner

Ring: 2332 2391 - Skriv til: ib@westersoe.dk

Copyright © 2021 · All Rights Reserved · Fotograf Westersø