Nyheder og Awards


Malou Reedorf vinder *FEP's "Silver Camera award" i kategorien fashion

April 2017

Malou fra vores italienske studie har været på Sicilien for at modtage en sølv-award i den fælleseuropæiske billedkonkurrence for professionelle fotografer.

Malou har fået placeret 3 billeder særdeles højt indenfor europæisk fotografi idet de sammenlagt indbragte point til den eftertragtede "Silver Camera Award"

Malou Reedorf med "Silver Camera Award "

*FEP er de europæiske fotograforganisationers fælleseuropæiske sammenslutning.

Bronzemedalje til Ib Westersø

Marts 2017

Ib Westersø vandt en bronzemedalje i årets konkurrence for professionelle danske fotografer i *dff's billedkonkurrence med temaet "lys"

Overdommer Martin Grahame-Dunn begrunder her valget:

*dff er den danske fagorganisation Dansk Fotografisk Forening der organiserer professionelle fotografer

Kategorivinder Mie Friis

Marts 2017

Firmaets yngste medarbejder scorer førstepræmien i tema: Lys.

Mie Friis lever flot op til målet i virksomheden om at være blandt de allerbedste i landet. For andet år i træk har hun vundet den ene af 2 værdifulde præmier i den årlige  konkurrence for professionelle danske fotografer i *dff's billedkonkurrence med temaet "lys"

Overdommer Martin Grahame-Dunn begrunder her valget:

*dff er den danske fagorganisation Dansk Fotografisk Forening der organiserer professionelle fotografer

Dobbelt bronze til Malou Reedorf

Marts 2017

Malou Reedorf i vores italienske studie har også gjort sig bemærket i det danske fotografmiljø idet hun vandt 2 bronzemedaljer i årets konkurrence for professionelle danske fotografer i *dff's billedkonkurrence med temaet "lys"

Præmierede billeder af Malou Reedorf

*dff er den danske fagorganisation Dansk Fotografisk Forening der organiserer professionelle fotografer

Årets Fotograf/dff

Malou Reedorf / v.Fotograf Westersø

Pressemeddelelse

Offentliggjort på dff/Dansk Fotografisk Forenings "Kickoff" i Nyborg 15. marts 2015. http://dff-photo.dk

Fotograf Malou Reedorf er til rådighed for pressen på konferencecentret "Sinatur" i Nyborg dagene 15. og 16. marts.

Overbevisende sejr til fotograf Malou Reedorf/v Fotograf Westersø, Odense

Yngste vinder nogensinde!

Malou Reedorf erhvervede sig de professionelle fotografers ultimative anerkendelse søndag den 15. marts ved at tilegne sig titlen "Årets Fotograf" gennem en række overbevisende billeder og hun er samtidig den yngste, der har erhvervet titlen i foreningens historie.

Præmieringen er fagfotografernes årlige kåring af den fotograf, der sammenlagt har præsteret årets bedste billeder, og i år foregår det i Nyborg på "Sinatur", hvor Malou samtidig deltager i dff/Kickoff kurser og konferencer. http://dff-photo.dk/

Malou Reedorf deler sin tid mellem fotografering i firmaets studier i Trento/Italien og Odense. Malou arbejder primært med modeller som styles, hvor hun har et øje for det mere extravagante look, og hvor der ikke spares på noget. Hun bruger alle de midler der er til rådighed for moderne fotografer. http://westersoe.dk/international/

Titlen som "Årets Fotograf" kommer ovenpå sidste års hæder i forbindelse med, at hun erhvervede "The Golden Camera Award" for enestående bedrift ved at tage alle 3 guldmedaljer i den fælleseuropæiske konkurrence i FEP "Federation of European Photographers" http://www.europeanphotographers.eu/ og blev suverænt vinder af klassen op til 25 år. Kort forinden havde Malou Reedorf tilegnet sig titlen QEP "Qualified European Photographer" gennem et stærkt billedpanel på 16 billeder.

Fotograf Westersø - en kreativ samarbejdspartner

Ring: 2332 2391 - Skriv til: ib@westersoe.dk

Copyright © 2021 · All Rights Reserved · Fotograf Westersø