Månedsfoto - tilbydes ikke længere. Vi hjælper med at finde en seriøs og dygtig kollega.


Barnets første år

Hvorfor er der ikke månedsfoto på programmet længere.

Vi har haft mange gode oplevelser med månedsfotograferinger gennem årene. Vi har valgt at ophøre med at tilbyde denne service. Vi ønsker at lave kvalitetsfotograferinger til vore kunder. Derfor foreslår vi færre men dybere fotograferinger, hvor vi har mulighed for at have sjælen med. Det var ikke længere muligt at få en arbejdsdag tilrettelagt med hensyntagen til sovetider ol. så vi stadig havde en effektiv kalender.

Ring trygt til os for spørgsmål.

Abonnement

Et barns første leveår er uden sammenligning det år, hvor et menneske udvikler sig mest, og derfor er det også det år, hvor man bliver fotograferet mest.

Hos Fotograf Westersø kan du vælge mellem forskellige måder at følge udviklingen på. Så det er bare at beslutte sig for den pakke, der passer bedst til dine ønsker.

Månedsfoto

Den traditionelle måde at følge barnet det første år.

Hver måned bliver der lavet nogle karakteristiske skud, der svarer til barnets udvikling. Du vælger det bedste billede hver måned. Når året er omme kan man samle de 12 pletskud i en lækker fotobog med faste sider eller en flot collage til væggen. Månedsfotografering er til en speciel fordelagtig pris.

Husk også et billede af den store mave inden fødslen samt vore helt specielle "Newborn" billeder.

Fotografering inkl. 1 stk. fotografi 13x18 cm. kun 595 kr.

Kvartalsfotografering

Når man vælger en kvartalsfotografering - altså 4 gange i løbet af det første år, får man en fotografering, hvor der bliver kræset ekstra for detaljerne. Der bliver ganske enkelt brugt mere tid på hver fotografering, så der er mulighed for at fange mange forskellige udtryk og situationer lige fra smil til sovende baby og de første skridt.

Der bliver lavet en hel serie hver gang, som kan samles til en flot bog når året er omme, eller man kan beholde dem som 4 serier.

Disse billeder bliver et af familiens stærkeste minder om en periode, der byder på store forandringer for det lille nye familiemedlem.

Vi giver en gratis fotosession hver gang.

Pris pr. kvartal inkl. 6 stk. 13x18 pr. gang 1.995 kr.

Fotograf Westersø - en kreativ samarbejdspartner

Ring: 2332 2391 - Skriv: ib@westersoe.dk

Copyright © 2019 · All Rights Reserved · Fotograf Westersø

Sitemap