Få større succes med bedre profilbilleder på din datingprofil


Profilbillede

Bedre datingbilleder = bedre dates.

Vi har alle et ønske om at finde det perfekte match, når vi bevæger os ud på dating. Selve det at "date" kan være vildt grænseoverskridende for mange af os. Der er tricks til at gøre det til en succes.

Selvom vi føler os rummelige og ikke mener vi dømmer folk på, hvordan de ser ud, så har det første indtryk alligevel meget at skulle have sagt. Vi "SWIPER" rask væk til venstre på "Tinder" eller trykker "ikke interesseret", men hvor ofte stopper vi op og overvejer, om det måske bare var et dårligt foto, der sendte os videre. Man har kun 1-2 sekunder til at gøre indtryk.

Placeholder image

Værdien af gode profilbilleder 

Hvor ofte læser man en profiltekst før man ser på billedet? 

Hvorfor er så mange - så lidt villige - til at få lavet gode billeder i den vigtigste handling i livet? Hvorfor præsenterer vi os ikke ordentligt? Er valget af partner ikke af særlig stor betydning? Vil vi ikke investere lidt tid i det og hyre en god fotograf? Det koster stort set ikke mere end middagen med den forkerte "date".

For de fleste er det ikke noget der er tænkt så meget over. Mobilen er jo lige ved hånden. Vi er vant til at dette multiinstrument klarer alt. Men det gør det ikke ubetinget.

Jeg har set mængder af datingprofiler igennem og jeg er ikke bedre end andre.

Det er videre hvis:

  • Der er ingen foto
  • Man kan ikke se personen tydeligt
  • Det er med ryggen til
  • Det er vildt uskarpt
  • Det er et foto af en hund
  • Det er kun ben og fødder
  • Personen ser vred eller træt ud
  • Foto af blomster eller jokes
  • Billeder med mørke solbriller 

Der er mange profiler at vælge imellem, så man springer over dem, man ikke kan afkode. 

Placeholder image

Bliv klog af andres fejl! 

Jeg har samlet nogle råd til, hvad man selv kan gøre og meget om hvad man ikke skal gøre. 

Jeg har lavet research og gjort mig mine egne erfaringer og vil gerne hjælpe dig til ikke at gøre de samme fejl.

Mange synes "netdating" er spild af tid eller useriøst, men sådan behøver det ikke være. Man kan sagtens være seriøs omkring at finde livsledsager på netdating.

Man kan selv løfte det op på et højere plan bl.a. ved at præsentere sig selv med gode ærlige billeder.

Du kan starte med at læse min guide til "havd man kan gøre selv og hvad man ikke skal gøre".

Profilfoto

Guide til bedre datingbilleder

Hvis man foretrækker at lave sine egne profilbilleder, er der mange ting man kan gøre og især mange ting, som man kan undgå at gøre. Med lidt omtanke, og hvis man ser på sig selv med andres øjne, er man godt på vej.   

Det første vigtige punkt er at acceptere, hvordan man ser ud og ikke prøve at manipulere med sit udseende.

Det er helt ok at finde de gode vinkler ligesom et godt lys er guld værd.  

Manipulation vil uvilkårligt føre til dates, hvor man spilder sin tid og måske får en dårlig oplevelse, der gør det svært at komme videre til en ny date med entusiasmen i behold.

Man skal lade være med at tage billeder i modlys, så ingen alligevel kan se hvem man er.

Placeholder image

Kan en mobiltelefon bruges? 

I princippet kan den godt bruges, men mobiltelefoner er lavet til at være nemme og alsidige. Dvs. at de faktisk ikke er egnet til portrætter. Vi er dog så vant til at det er mobilbilleder vi ser mest, at vi ikke længere lægger mærke til den mærkelige form ansigtet får i en selfie. Er man teknisk anlagt kan man lave manuelle indstillinger. 

Profilbilleder må ikke være nedefra. Den bærbare computer har ofte et kamera af en dårlig kvalitet og kameraet sidder rigtig dårligt til profilbilleder. i-pad og mobil er heller ikke rigtig egnet, og slet ikke når man tager selfies. Man får runde hoveder og store næser. Håret forsvinder om i nakken.

Tag billeder i øjenhøjde! 

Man kan dog lave en opstilling i øjenhøjde. Med selvudløser går det bedre og husk godt lys. Afstanden til kameraet skal være mere end en arms længde, men stadig så tæt på at man klart kan se dig. Der skal helst bruges en zoom eller teleindstilling. Helfigursbilleder kan ikke stå alene. Dejligt at se figur, men det er ansigtet der skaber interessen. Så husk gode nærbilleder i profilen er det vigtigste. Et godt smil virker attraktivt.

Og endelig tag det uden fedtefingre på linsen. Det kan godt være, at mobilen ikke fanger alle rynker fordi alt er lidt sløret, men det er ikke ærligt.

Overdrevet brug af Photoshop og instagramfiltre dur ikke til dating. 

Placeholder image

Andre "No Go's" 

Billeder af din hund siger ikke meget om dig, udover at du holder af dyr. Det kan godt være du er hundeelsker og der er mange, der ville elske at finde en anden hundeelsker, men det er stadig personen, det drejer sig om. 

Måske synes du at dit barnebarn er det skønneste der findes. Det må alle da kunne se. Men - nej! - en date er mellem 2 voksne mennesker. Der skal ikke børnebilleder på din profil. 

Hvis du har flotte ben er det ok med et foto, hvor der er ben med, men et foto du har taget af dine ben medens du ligger i hængekøjen fanger ikke rigtig bejlerne. Det er ikke et profilfoto. Som supplement skader det måske ikke, men alene fanger det ikke en date.

En flot buket som profilfoto er heller ikke vejen frem ligeså lidt som et foto af din Toyota.

Stjernestøv og klistermærker hjælper ikke. Et mindre godt foto af dig er stadig et mindre flatterende foto af dig.

Det er så enkelt at gøre det bedre

Det er rigtig mange ting man ikke bør gøre. Faktisk er det bedste stadig et vellignende velkomponeret profilfoto, hvor ansigtet fylder en pæn del af billedet og hvor man kan se, om man har lyst til at mødes på en café med dette menneske.

Man kan "narre" sig til en date, men ikke til en kæreste.

Datingfoto

Hjælpen er nær 

Hvis det lyder uoverskueligt skal du ikke fortvivle. Jeg er her for at hjælpe dig. 

Ærlige, vellignende og attraktive profilbilleder er vejen til bedre og flere dates.  

500 kr. RABAT!

Ved hurtig bestilling får du forårsrabatten på 500 kr. på mine bedste pakker og medium.

Ring i dag!

Kontaktformular for datingbilleder

Du kan også bare ringe med det samme

Hvorfor tror jeg, at jeg kan hjælpe

Jeg har været single i lange perioder og besøgt mange dating sites og undret mig over alle de billeder, der ikke fortæller noget om personen.

Jeg har talt med mange om problemet, og jeg er ikke den eneste, der oplever det. Mænd såvel som kvinder fortæller om hvodan de har været på date, og ikke kunne genkende den person man har haft aftale med.

Hjælp og vejledning! 

Hvis du vælger at lade mig hjælpe dig med dine profilbilleder, får du ikke bare vejledning til hordan dine billeder skal være, men også mulighed for tips og tricks til at gøre din profil bedre - skarpere og mere attraktiv.

Placeholder image

Min baggrund

Jeg har fotograferet portrætter altid. Både i studie og i miljø. Jeg ved hvordan man poserer og håndterer lyset så det hjælper dig. Jeg har evnen til at få folk til at slappe af foran et kamera. 

Planlægning af fotografering

Vi kaster os ikke bare ud i en fotografering. Inden vi går i gang har vi lavet en plan der dækker antal af billeder og miljøer, tøjvalg og meget mere. Succes sker ikke ved en tilfældighed. 

Der er flere pakkeløsninger at vælge imellem. Lad os tage en snak.


For at få det maksimale ud af en datingprofil bør man få en kritisk gennemgang og billeder fra flere forskellige miljøer. Der skal være tid til tøjskift og tid til at falde til ro i situationen. Max 5 forskellige outfits og 5 flotte færdigredigerede billeder som du kan benytte med god samvittighed. Hvis du ønsker det gennemgår vi sammen din profiltekst.
Pris for hele pakken 3.500 kr.
Denne løsning indeholder samme billedpakke som "Bedste løsning", men er uden gennemgang af din profil.
Prisen for denne pakke er 3.000 kr.
Den lille billedpakke indeholder en rigtig god fotografering med mulighed for 3 gange skift af outfit og 3 færdigredigerede billeder/portrætter, som du kan være stolt af. Det gør profilen seriøs og tiltrækker gode dates, der ikke er spild af tid. Prisen er 2.000 kr.
Denne løsning indeholder samme komplette billedpakke som "Bedste løsning", men derudover får du et færdigredigeret videoklip med. Jeg producerer et klip med nogle gode og attraktive udtryk
Prisen for denne pakke er 4.500 kr. for det hele

Ib Westersø - Vi finder en løsning!

Fotograf Westersø, Asylgade 7 st. 3, 5000 Odense C, tlf 2332 2391


Ring: 2332 2391 - Skriv til: ib@westersoe.dk

Copyright © 2021 · All Rights Reserved · Fotograf Westersø